Izvor: RTS, 18.Okt.2022, 11:11

Identifikovan osumnjičeni za lažnu dojavu o bombi na Aerodromu "Nikola Tesla"

Protiv 45-godišnjeg muškarca iz Beograda biće podnesena krivična prijava zbog sumnje da je 14. oktobra prijavio da se na Aerodromu "Nikola Tesla" nalazi nepoznati muškarac sa bombom i da će ući u avion koji je trebalo uskoro da poleti.
Policija je identifikovala 45-godišnjeg muškarca iz Beograda za kojeg postoji osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje panike i nereda, saopštio je MUP.

Kako se navodi u saopštenju, MUP >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << će, po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, podneti krivičnu prijavu zbog lažne dojave o bombi.
Osumnjičeni je 14. oktobra na 192 prijavio da se na Aerodromu "Nikola Tesla" nalazi nepoznati muškarac sa bombom i da će ući u avion koji je trebalo uskoro da poleti, saopštio je MUP.
Nakon izvršenog protivdiverzionog pregleda aerodroma, utvrđeno je da je prijava bila lažna.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Identifikovan osumnjičeni za lažnu prijavu bombe na aerodromu

Izvor: B92, 18.Okt.2022

Protiv muškarca (45) biće podneta krivična prijava zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje panike i nereda...On je 14. oktobra prijavio putem broja 192 da se na aerodromu Nikola Tesla nalazi nepoznati muškarac sa bombom i da će ući u avion koji treba da poleti...Nakon...

Nastavak na B92...

REŠENA "KRIZA" NA AERODROMU NIKOLA TESLA: Dojava o bombi lažna, podneta krivična prijava za još jedno dizanje panike

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2022

Rešena još jedna kriza na aerodromu Nikola Tesla..Aerodrom Nikola Tesla dobio je danas anonimnu prijavu o postavljenoj bombi, rečeno je  u MUP-u...Kako nam je rečeno, jedinice MUP-a Srbije su na aerodromu i proveravaju tu prijavu...MUP Srbije je ranije danas saopštio da će biti podneta krivična...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.