IZGORELO SEDAM KINESKIH LOKALA

Izvor: Kurir, 12.Feb.2008, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZGORELO SEDAM KINESKIH LOKALA

BEOGRAD - Juče rano ujutro, oko 2.50 časova, u Bloku 45 u Enjub centru na Novom Beogradu izbio je požar koji je zahvatio lokale na prvom spratu.

Požar su prvi primetili radnici obezbeđenja, koji su pozvali vatrogasce i policiju. Vatra je zahvatila sedam lokala na prvom spratu, kao i deo krovne konstrukcije tržnog centra. Vatrogasne ekipe su za nekoliko minuta po prijavi požara bile na licu mesta, ali nisu uspele da ga brzo ugase. Vatra se proširila i na ostale lokale. Procenjuje se da je vatrom bilo zahvaćeno više od 100 kvadratnih metara poslovnog prostora. Povređenih nema, ali je pričinjena velika materijalna šteta. Pretpostavlja se da je do požara došlo zbog loših instalacija.   

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.