Izvor: NaDlanu.com, 29.Jul.2015, 08:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISPRED HOTELA NA ČUKARICI: Jedan Šveđanin preminuo, drugi u teškom stanju

Uviđaj je u toku, a smrt jednog i teško stanje drugog Šveđanina izazvano je prekomernom upotrebom alkohola

Ispred hotela na Čukarici pronađen je mrtav jedan švadski državljanin, dok je drugi zatečen u vrlo teškom stanju.

Sumnja se da je uzrok smrti prekomerna upotreba alkohola.

Jutros oko 03:45, ispred hotela u Požeškoj ulici na Čukarici zatečen je mrtav državljanin Švedske Hortra S.S.R.N. (37) , dok je bez svesti zatečen drugi švedski državljanin >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Hasum K. J. P. (37), obojica gosti hotela.

Hitna pomoć je odmah po prijavi došla na lice mesta i mogla samo da konstatuje smrt Hortre, dok se Hasumu pomoć ukazuje na Odeljenju toksikologije na VMA!

Uviđaj je u toku, a prema prvim pretpostavkama smrt jednog i teško stanje drugog Šveđanina izazvano je prekomernom upotrebom alkohola.

Nadlanu / izvor: alo

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Drama na Čukarici. Šveđanin umro od alkohola?!

Izvor: Mondo, 29.Jul.2015

Ispred hotela na Čukarici pronađen je mrtav jedan švedski državljanin, dok je drugi zatečen u vrlo teškom stanju...Foto: Mondo/ Stefan Stojanović..Sumnja se da je uzrok smrti prekomerna upotreba alkohola...Jutros oko 03:45, ispred hotela u Požeškoj ulici na Čukarici zatečen je mrtav državljanin...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.