„IOL News: Darko Šarić se krije u JAR

Izvor: Politika, 17.Jan.2012, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„IOL News": Darko Šarić se krije u JAR

PRETORIJA – Odbegli mafijaški šef Darko Šarić nalazi se u Južnoafričkoj Republici i pod zaštitom je lokalnih šefova gangstera, objavili su danas informisani sajtovi u ovoj zemlji.

Begunac Darko Šarić, koji je na sajtu „IOL News” nazvan Darko Savić, nalazi se u gradu Gautengu pod drugim imenom, a lokalni kriminalci i korumpirani policajci čuvaju njegov identitet u tajnosti.

Do ovog otkrića došao je dnevnik „Dejli Vojs” nakon intervjua sa Dobrosavom Gavrićem, >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << koji je pobegao u Južnoafričju republiku pošto je u Beogradu osuđen za ubistvo Željka Ražnatovića Arkana.

Gavrića je uhapsila policija Južnoafričke republike nakon što je povređen u jednoj pucnjavi.

Poverljivi izvor „Dejli Vojsa”, koji koristi ime Uncle Sam, tvrdi da Gavrić nije jedini Srbin koji se od srpskih vlasti sakrio u Južnoafričkoj republici, i tvrdi da su se, osim Šarića i Gavrića, u ovoj zemlji sklonili i drugi kriminalci zbog poternica.

Tanjug

objavljeno: 17.01.2010.

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.