I Rodić sarađivao sa Šarićevim šefom

Izvor: Kurir, 29.Maj.2012, 07:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Rodić sarađivao sa Šarićevim šefom

Biznismen Bogdan Rodić sa Rodoljubom Radulovićem suvlasnik zgrade u Pančevu vredne oko 1,2 miliona evra

Ko je Bogdan Rodić

Bogdan Rodić je poznati srpski biznismen, a njegova porodica je osnivač i bivši vlasnik trgovinskog lanca „Roda“. Svoje bogatstvo porodica Rodić povećala je kad je prodala MB pivaru holandskom „Hajnekenu“, ali i kad su prodali vlasnički udeo u marketima „Roda“ lancu „Merkator“ 2006. godine.

Predao firmu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << zbog dugova

Krlović je na saslušanju u maju 2010. izjavio da je osnovao firmu „Novi Tamiš“, koja se bavila uzgojem svinja.- Na sudu je izjavio i da je početkom 2008. od Rodića pozajmio 750.000 evra da u ime kompanije „Novi Tamiš„ kupi akcije poljoprivrednog preduzeća „Topiko“, jedne od vodećih farmi pilića i distributera jaja, pilećeg mesa i drugih proizvoda u Srbiji - piše u izveštaju OCCRP/CINS.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.