Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Apr.2024, 07:53

Kecmanović: Posle masakra u "Ribnikaru" ja sam mrtav čovek

Vladimir Kecmanović, otac dečaka koji je 3. maja prošle godine u školi ubio 10 ljudi, rekao je danas u Višem sudu u Beogradu da je i njegova ćerka žrtva svog maloletnog brata i da bi sve učinio da može da vrati vreme i spreči tragediju.
Pogledaj vesti o: Prvi maj

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kecmanović: Sve bih učinio da sprečim da se dogodi tragedija

Izvor: Danas, 04.Apr.2024

U Višem sudu u Beogradu nastavljen je parnični postupak koji je 27 članova porodica ubijene dece pokrenulo protiv dečaka koji je 3. maja prošle godine u školi Vladislav Ribnikar ubio devetoro vršnjaka i čuvara škole, i njegovih roditelja.

Nastavak na Danas...

U parničnom postupku protiv Kecmanovića saslušane razredna i direktorka škole

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Apr.2024, 07:28

U Višem sudu u Beogradu danas je saslušanjem svedoka nastavljen parnični postupak protiv majke i oca dečaka koji je 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar ubio devetoro dece i čuvara škole.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.