Huligani bakljom opekli devojčicu

Izvor: Blic, 14.Sep.2009, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Huligani bakljom opekli devojčicu

Katarina D. (16) zadobila je lakše opekotine juče oko 16.10 sati od baklje koju su u autobus na liniji 53, na stanici posle Sajma u Bulevaru vojvode Mišića u Beogradu ubacila grupa huligana, najverovatnije fudbalskih navijača.

Devojčica je vozilom Hitne pomoći prevezena u Kliniku za opekotine, plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju u Zvečanskoj ulici, a nakon ukazane pomoći puštena je kući.

U klinici u Zvečanskoj ulici kažu da je Katarina zadobila opekotine >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << drugog stepena od baklje, u predelu donjeg dela leđa ukupne površine jedan odsto.

Kako saznajemo, grupa od oko 20 do 30 huligana napala je juče autobus na liniji 53 koji je kretao sa stanice i kamenicama i štanglama polomila stakla autobusa. Autobus je bio pun i u njemu je bilo oko 150 putnika. Tom prilikom je kroz prozor autobusa ubačena i zapaljena baklja.

- Huligani obučeni u crnu odeću i maskirani povezima dotrčali su iz pravca Ruske ulice i napali su autobus. Kad su videli da neću da stanem, pokušali su da me zaustave, a jedna grupa mladića koja je ušla na stanici u Kneza Miloša vikala je da ne stajem. Da sam stao bilo bi pravo krvoproliće. Putnici su počeli da paniče i da se guše, a devojka koja je zadobila opekotine plakala je - priča za „Blic" Zoran S. vozač autobusa.

Prema njegovim rečima, ekipa Hitne pomoći brzo je došla na lice mesta i povređenu devojčicu prevezla je u u bolnicu.

- Devojčica je u autobusu bila sa drugaricom koja je sa njom ušla u vozilo Hitne pomoći, ali ona na svu sreću nije povređena. Svega sam se nagledao, ali ovo nikad do sada nikad nisam video - kaže vozač autobusa.

Pretpostavlja se da su huligani koji su napali autobus bili fudbalski navijači, jer je juče u 16.30 sati bila zakazana utakmica između Čukaričkog i Patizana koja je odigrana na Banovom brdu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.