Hrvatska, kamion usmrtio dvoje dece

Izvor: RTS, 07.Jun.2019, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatska, kamion usmrtio dvoje dece

Dvoje dece je poginulo, a dvoje teško povređeno u nesreći koja se dogodila u Hrvatskoj na odmaralištu na auto-putu Zagreb-Lipovac između Novske i Okučana. Kamion je naleteo na decu jer su navodno otkazale kočnice.
Nesreća se dogodila u petak prepodne kada je kamion zagrebačkih registarskih oznaka ulazio na odmaralište i, iz zasad neutvrđenih razloga, naleteo na decu koja su u tom trenutku bila >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << izvan autobusa.
Deca su učenici Osnovne škole "Dalj" i putovala su na školski izlet.
Kako kažu svedoci, vozač je u policiji na ispitivanju.
Nije bio pod uticajem alkohola, potvrdio je za HRT portparol Sisačko-moslavačke policijske uprave Dario Karmčmarček.
Ministarka nauke i obrazovanja Blaženka Divjak izrazila je saučešće porodicama poginule dece i rekla da je u kontaktu sa Ministarstvom unutrašnjih poslova povodom utvrđivanja detalja nesreće.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.