Hrvatska izručila srpskog državljanina Crnoj Gori

Izvor: Blic, 28.Dec.2011, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatska izručila srpskog državljanina Crnoj Gori

Hrvatska policija izručila je danas crnogorskim kolegama državljanina Srbije Zorana Jovanovića (49) za kojim je Interpol Podgorica raspisao međunarodnu poternicu zbog teške krađe, saopštila je Uprava policije Crne Gore.

Jovanović je, kako se navodi, uhapšen početkom novembra u Hrvatskoj.

Interpol Podgorica raspisao je međunarodnu poternicu za Jovanovićem radi izdržavanja zatvorske kazne u trajanju godinu dana, zbog počinjenog krivičnog dela teška krađa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Uprava policije je navela da je Jovanović u maju 2009. provalio u jedan stan u Kotoru, iz koga je odneo veću količinu nakita i drugih dragocenosti.

Povezane vesti: Ministri pravde Malović i Marković potvrdili dobru saradnju Vlada CG usvojila platformu za pregovore o izručenju Crna Gora počela sa isplatom ratne odštete Hrvatskoj Radović: Spremni da pregovaramo o izručenju

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.