Hrabar potez ministra

Izvor: Akter, 24.Jul.2015, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrabar potez ministra

Sindikat policije "Sloga" podržava usvajanje novog Zakona o policiji kojim će se, kako je najavio ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, oštrije sankcionisati korupcija u MUP i time omogućiti viši nivo kontrole i stepen uvida u podatke o imovinskom stanju zaposlenih, posebno rukovodećeg kadra

U saopštenju se ukazuje da dugi niz godina niko od ministara ili političara u Srbiji nije imao snage i hrabrosti da pokrene ozbiljno pitanje imovinskih karti rukovodilaca >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << u MUP Srbija, zbog čega se potez Stefanovića ocenjuje kao politički veoma hrabar, vredan pažnje i za svaku pohvalu.

Za sindikat je najvažnije da Zakon o policiji štiti dostojanstvo zaposlenih u MUP, omogućava sindikalni i svaki drugi profesionalni rad u skladu sa zakonom, ali i da Sektor unutrašnje kontrole radi profesionalno svoj posao, navodi se u saopštenju Sloge.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.