Horgoš: Pretresli mladića iz Zemuna, zbog ono što su pronašli u jaknji odmah alarmirali policiju

Izvor: BKTV News, 20.Feb.2017, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horgoš: Pretresli mladića iz Zemuna, zbog ono što su pronašli u jaknji odmah alarmirali policiju

Iako su putnici rekli da nemaju ništa da prijave, carinici su u jakni mladića (27) iz Zemuna, pronašli 81 pakovanje leka "tramadol" od 100 mg.

Carinski službenici su na izlazu graničnog prelaza "Horgoš" sprečili pokušaj krijumčarenja 810 tableta leka "tramadol", saopštila je danas Uprava carina.

U saradnji sa graničnom policijom, carinici su pregledali putnički kombi švedskih registarskih oznaka, a troje putnika, državljana Srbije, su rekli da nemaju ništa >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << da prijave. Tokom detaljnog pregleda, carinici su u jakni mladića iz Zemuna, pronašli 81 pakovanje leka "tramadol" od 100 mg.

Taj centralno delujući anlgetik koristi se u lečenju bola, međutim, u slučaju zloupotrebe služi kao zamena za opijate, jer ima opijatska svojstva slična, ali slabija od morfijuma.

Putnika je zajedno sa pronađenim lekovima u dalju nadležnost preuzela policija.

U saopštenju se navodi da su tablete zaplenjene u subotu.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.