Holandija: Jedna osoba ubijena, jedna ranjena, pucano na policiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Okt.2019, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Holandija: Jedna osoba ubijena, jedna ranjena, pucano na policiju

Državljanin Crne Gore Jovan Đurović iz Bara teško je ranjen u pucnjavi koja se oko 16 sati dogodila u piceriji u Amsterdamu, a vlasnik lokala Goran Savić je ubijen, prenose podgoričke "Vijesti".

Jovan Đurović je brat Luke Đurovića, koji je stradao u saobraćajnoj nesreći u Kotoru u oktobru 2013. godine, a koji je bio blizak "šefu" zemunskog "klana" Luki Bojoviću, prenose podgoričke "Vijesti".

Informacija o pucnjavi za Televiziju "Vijesti" je potvrđena iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << vrha Uprave crnogorske policije, uz napomenu da je Đurović ranjen u predelu stomaka i da je životno ugrožen.

Holandski mediji prenose da je policija uhapsila jednog osumnjičenog, koji je pucao na policiju tokom privođenja.

Osumnjičeni je upravljao vozilom s belgijskim registarskim tablicama.

Holandski mediji navode da policija traga za još jednim osumnjičenim.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.