Izvor: B92, 03.Jul.2004, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Helikopter SFOR-a zaustavio saobraćaj

Višegrad -- Na magistralni put Višegrad-Vardište, kod graničnog prelaza iz RS u Srbiju, u subotu ujutru spustio se helikopter SFOR-a.

Zbog toga je saobraćaj bio zaustavljen desetak minuta. Helikopter je i u petak popodne sletao na traku puta, gde se kratko zadržavao. Patrola međunarodnih snaga, koja je postavljena u petak pedesetak, metara od graničnog prelaza Vardište kod Višegrada, ne kontroliše ni robu ni putnike.

Kolona vozila SFOR-a uputila se u petak, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << oko 20 sati, prema selima višegradske Župe.

Kolona - u kojoj su oklopni transporteri, tenkovi, ambulantna kola - prošla je iz pravca Ustiprače kroz Višegrad i uputila se prema selima višegradske Župe. Ova sela se nalaze na desnoj obali Drine, a graniče sa Žepom, koja pripada opštini Rogatica. Nije primećeno da se kolona vratila iz ovog kraja.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.