Hapšenje zbog trgovine narkoticima

Izvor: RTS, 18.Jul.2014, 08:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenje zbog trgovine narkoticima

Četiri osobe uhapšene su u Nišu zbog sumnje da su neovlašćeno proizvodile i stavljale u promet opojne droge, saopštila je policija.

Tokom manifestacije "Bekstvo u prirodu" na Kameničkom visu proteklog vikenda, policija je privela 65 osoba, a od 30 njih je oduzela supstance za koje se sumnja da su opojna droga, javlja Tanjug.

U akciji suzbijanja prometa narkoticima policija je u 31 zapleni oduzela 12 grama marihuane, sedam grama supstance za koju se sumnja da je kokain i 18 tableta ekstazija.

Zaplenjena su i četiri pištolja, jedna automatska puška i 14 komada municije, saopštavaju iz policije.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Trojica uhapšena zbog prodaje droge

Izvor: RTS, 18.Jul.2014

Uhapšena trojica Beograđana zbog sumnje da su proizvodili i prodavali opojne droge...Sumnja se da su u jednom stanu u Sremčici, od januara do 14. jula, Đ. S. (36), G. N. (30) i M. V. (33) proizvodili i prodavali drogu, prenosi Beta...Policija je juče pretresom stana koji je iznajmljivao Đ. S. na...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.