Hapšenje zbog otmice deteta

Izvor: RTS, 20.Okt.2014, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenje zbog otmice deteta

Beogradska policija uhapsila je R. V. (18) zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo otmice.

Postoji osnov sumnje da je R. V, ispred osnovne škole "Sava Šumanović" u Zemunu, 13. oktobra oteo desetogodišnje dete, saopštio je MUP.

Od osumnjičenog je, prilikom hapšenja, oduzeto putničko motorno vozilo sa kojim je počinjena otmica.

Po nalogu tužioca, osamnaestogodišnjem R. V. je određeno zadržavanje. Nakon toga će biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen tinejdžer, oteo dete ispred škole u Zemunu

Izvor: Blic, 20.Okt.2014

Beogradska policija uhapsila je R. V. (18) zbog sumnje da je 13. oktobra oteo desetogodišnje dete, ispred osnovne škole "Sava Šumanović" u Zemunu, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP)...Dete je istog dana pronađeno...Motivi otmice još nisu poznati, a prilkom hapšenja od...

Nastavak na Blic...

Uhapšen zbog otmice deteta u Zemunu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Okt.2014

Beogradska policija uhapsila je R. V. (18) zbog sumnje da je 13. oktobra ispred Osnovne škole "Sava Šumanović" u Zemunu oteo desetogodišnje dete, saopštueno je danas iz MUP-a...Prilikom hapšenja od osumnjičenog je oduzeto putničko motorno vozilo kojim je krivično delo počinjeno, navodi se u...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.