Hapšenje zbog droge, zaplenjeno 510 tableta

Izvor: Večernje novosti, 21.Jun.2018, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenje zbog droge, zaplenjeno 510 tableta

Polcija u Beogradu uhapsila je jednu osobu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga Polcija u Beogradu uhapsila je jednu osobu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštio je danas MUP.Uhapšen je M.V. (37), a prilikom pretresa policija je kod osumnjičenog, koji je inače pripadnik Žandarmerije, u torbi pronašla >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << 510 tableta opojne droge MDMA i 5.000 evra.U njegovom automobilu pronađena je i manja količina marihuane, kao i vagica za precizno merenje sa tragovima heroina i kokaina.PROČITAJTE JOŠ: HAPŠENjE U POŽAREVCU: Krio drogu u stanuVrednost zaplenjene droge procenjuje se na 600.000 dinara.Po nalogu tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on je, uz krivičnu prijavu, priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kod žandarma u torbi 510 tableta droge MDMA!?

Izvor: Mondo, 21.Jun.2018

Beogradska policija uhapsila je M.V. (37) zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga...Foto: MONDO/Stefan Stojanović..Prilikom pretresa policija je kod osumnjičenog, koji je inače pripadnik Žandarmerije, u torbi našla 510 tableta opojne...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.