Hapšenje u Vrbasu: Dok je skidala crnu magiju ukrala 900 evra

Izvor: BKTV News, 26.Dec.2017, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenje u Vrbasu: Dok je "skidala crnu magiju" ukrala 900 evra

Policija u Vrbasu podnela je krivičnu prijavu protiv pedesetogodišnje žene iz Temerina za koju se sumnja da je počinila krađu u jednoj porodičnoj kući u Vrbasu.

Iz policije su saopštili da imaju osnove za sumnju da je žena ukrala 900 evra od jedne Vrbašanke dok joj je bila u kući kako bi joj "skidala crnu magiju".

Prilikom pretresa kuće osumnjičene, policija je pronašla ukradeni novac i vratila ga vlasnici.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Vrbas: "Skidala crnu magiju", ukrala 900 evra

Izvor: B92, 26.Dec.2017

Policija u Vrbasu će podići krivičku prijavu protiv pedesetogodišnje žene iz Temerina za koju se sumnja da je počinila krađu u jednoj porodičnoj kući u Vrbasu...I policije su saopštili da imaju osnove za sumnju da je žena ukrala 900 evra od jedne Vrbašanke dok joj je bila u kući kako bi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.