Hapšenje narko dilera u Lazarevcu, među njima i policajac

Izvor: Vesti-online.com, 29.Jan.2015, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenje narko dilera u Lazarevcu, među njima i policajac

Policija je u Lazarevcu uhapsila 18 osoba, među kojima i jednog policijskog službenika, koji su se u dužem vremenskom periodu bavili uličnom prodajom droge na području ove opštine. MUP Srbije je rano jutros pokrenuo veliku akciju hapšenja uličnih narko-dilera u Lazarevcu.

Uhapšen je 56-godišnji policijski službenik čiji su inicijali P. C, kao i osobe starosnog doba od 26 do 44 godine.

Oni su uhapšeni zbog osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlaštena >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštio je MUP Srbije.

Pretresani su stanovi dilera sa spiska udruženja Sveti Sava. Kako je objavio "Blic", jedan od uhapšenih je heroin krio u dečjim cipelicama.

Akcija u Lazarevcu se nastavlja, a u gradu je prisutan veliki broj policajaca.

Udruženje građana "Sveti Sava" iz Lazarevca je u nekoliko navrata na svom "Fejsbuk" profilu objavljivalo imena i fotografije osoba za koje tvrde da su umešane u dilovanje narkotika na području ovog grada, pozivajući roditelje na oprez.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Uhapšeno devet narko-dilera, među njima i policajac

Izvor: Cafe.ba, 29.Jan.2015

BEOGRAD - U Lazarevcu je u toku akcija hapšenja narko dilera u kojoj je uhapšeno devet osoba, među kojima i jedan policajac...beogradski mediji...Udruženje građana "Sveti Sava" iz Lazarevca je u nekoliko navrata na svom "Fejsbuk" profilu objavljivalo imena i fotografije osoba za koje tvrde da su...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.