Hapšenja zbog preprodavanja praznih stanova preminulih

Izvor: RTS, 31.Okt.2018, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenja zbog preprodavanja praznih stanova preminulih

Po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal, u akciji "Inporost" uhapšeno je deset osoba zbog sumnje da su kao organizovana kriminalna grupa preprodavali prazne stanove u Beogradu.
Osumnjičeni su privedeni na saslušanje u Tužilaštvo za organizovani kriminal.

Sumnja se da je ova grupa pronalazila prazne stanove preminulih osoba, kao i grada Beograda, te da su pravili lažnu dokumentaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << o sticanju vlasništva nad tim stanovima.
Takve stanove su, kako se sumnja, zatim knjižili na imena pripadnika kriminalne grupe, pa ih tako uknjižene sa lažnom dokumentacijom brzo prodavali za cenu ispod tržišne i dovodili u zabludu kupce.
Za sada je otkriveno da su sa lažnom dokumentacijom preprodali prazne stanove na teritorijama beogradskih opština Voždovac, Zvezdara i Novi Beograd.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PALA KRIMI GRUPA IZ BEOGRADA Ponalazili prazne stanove preminulih osoba, pa ih PRODAVALI uz lažna dokumenta

Izvor: Press, 31.Okt.2018

U toku je akcija kodnog imena "Inporost" u kojoj je uhapšeno 10 osoba zbog sumnji da su kao organizovana kriminalna grupa preprodavali prazne stanove u Beogradu, saznaje "Blic". . Foto:Blic. Osumnjičeni se trenutno privode...

Nastavak na Press...

HAPŠENJE: Stanove preminulih prodavali kao svoje!

Izvor: Mondo, 31.Okt.2018

Po nalogu Tužilaštva za organzovani kriminal u akciji "Inporost" uhapšeno je 10 osoba zbog sumnji da su kao organizovana kriminalna grupa preprodavali prazne stanove u Beogradu, saznaje Tanjug...Foto: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac..Osumnjičeni su privedeni na saslušanje u Tužilaštvo za organizovani...

Nastavak na Mondo...

(VIDEO) OTIMANJEM STANOVA ZARADILI 30 MILIONA DINARA Pogledajte hapšenje zbog nezapamćene PREVARE SA NEKRETNINAMA

Izvor: Blic, 01.Nov.2018, 12:32

Jedanaest osoba sumnjiči se da su kao organizovana kriminalna grupa na teritoriji Beograda falsifikovanom dokumentacijom preprodavali stanove čiji su vlasnici preminuli, a koji nisu imali zakonske naslednike. Kako je saopštio MUP, osam osoba je uhapšeno, protiv dve je podneta krivična prijava u...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.