Hapšenja zbog odsečene glave

Izvor: B92, 23.Avg.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenja zbog odsečene glave

Beograd -- Četiri osobe privedene su zbog sumnje da su povezane sa ubistvom, posle koga je pronađena odsečena muška glava. MUP pronašao telo.

Portparol Republičkog javnog tužilaštva Tomo Zorić rekao je za B92 da je privođenje osumnjičenih za taj zločin, koji je uznemirio javnost, rezultat zajedničke akcije policije i Tužilaštva. Odsečena glava pronađena je u beogradskom Bulevaru kralja Aleksandra, a pripadnici MUP-a pronašli su danas i telo.

Zorić >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kaže i da će policija i Tužilaštvo taj slučaj rešiti veoma brzo, a počinioce izvesti pred lice pravde.

"Povodom nedavnog zločina kada je na ulicama pronađena osečena muška glava, a koji je uznemirio javnost, policija i tužilaštvo su zajedničkim radom preduzeli određene mere u cilju otkrivanja počinilaca ovog krivičnog dela i energičnom akcijom priveedene su četiri osumnjičene osobe. MUP i tužilaštvo ovim putem obaveštavaju javnost da će ovaj zločin vrlo brzo biti rešen, a počinioci privedeni pravdi", saopštio je Zorić.

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je juče da je identifikovalo žrtvu - Smaila Tarića (27) iz Malog Zvornika.

Pripadnici MUP-a Srbije su oko 15 sati u beogradskom Karađorđevom parku pronašli telo Tarića, rekao je za B92 načelnik Kriminalističkog odeljenja Darko Senić.

On je rekao da su sa telom pronađene i dve mačete kojima je, kako je rekao, najverovatnije izvršen ovaj zločin.

Senić je objasnio da je telo pronađeno u donjem delu Karađorđevog parka, prema Veterinarskom fakultetu i da je deo tela u predelu nogu izgoreo.

Akcija je izvedena u u koordinaciji sa Specijalnim tužilaštvom i posle "obrade" četvorice uhapšenim pod sumnjom da imaju veze sa ovim zločinom, rekao je Senić.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.