Hapšenja zbog droge u Inđiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jan.2022, 12:52

Hapšenja zbog droge u Inđiji

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Inđiji uhapsili su D. L. (65) i B. S. Ć (36), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Prilikom pretresa stana, u kojem su zatečeni D. L. i osumnjičena B.S.Ć. policija je pronašla kilogram biljne materije za koju se sumnja da je marihuana i kilogram i 27 grama supstance nalik na amfetamin.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, u kom roku će, uz krivičnu prijavu biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Uhapšen šapčanin zbog proizvodnje droge

Izvor: Danas, 20.Jan.2022

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šapcu zaplenili su amfetamin i marihuanu i ponalogu Višeg javnog tužilaštva podneli krivičnu prijavu protiv četrdesetjednogodišnjeg sugrađanina, osumnjičenog za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.