Hapšenja zbog droge i ucene

Izvor: RTS, 07.Mar.2018, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenja zbog droge i ucene

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u dve odvojene akcije uhapsili su dve osobe, osumnjičene da su na terirtoriji Beograda počinile različita krivična dela.
Kako se navodi u saopštenju, policija je u Beogradu zaplenila oko kilograma i 500 grama marihuane i uhapsila D. B. (1977) zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.
Policija je u stanu osumnjičenog pronašla marihuanu zapakovanu u deset kesa, revolver, 75 komada municije različitog kalibra, prepravljenu pušku i elektronsku vagicu za merenje.
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.
Policija je uhapsila N. M. (1993), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo ucena.
Osumnjičeni N. M. tereti se da je od oštećenog potraživao novac u iznosu od 5.000 evra kako ne bi objavio njegove kompromitujuće fotografije i snimke.
Oštećeni je osumnjičenom uplatio 300 evra, nakon čega je N. M., kako se sumnja, nastavio od njega da potražuje ostatak novca. 
Policija je, prilikom pretresa stana osumnjičenog, pronašla mobilni telefon sa snimcima kojima je ucenjivao oštećenog.
Osumnjičenom N. M. određeno je zadržavanje do 48 sati i on će uz krivičnu prijavu, biti priveden Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Akcija policije u Beogradu: Dve osobe uhapšene zbog droge i oružja

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2018

U stanu osumnjičenog pronađena marihuana..Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u dve odvojene akcije uhapsili su dve osobe, osumnjičene da su na terirtoriji Beograda počinile različita krivična dela...Pročitajte i:..Kako se navodi u saopštenju, policija je u Beogradu zaplenila oko kilograma...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

AKCIJA KRALjEVAČKE POLICIJE: Dileri u pritvoru

Izvor: Večernje novosti, 08.Mar.2018, 15:27

Zbog sumnje da su (pre)prodavali drogu, pripadnici kraljevačke policije uhapsili su R. M. (37) i Ž. Č. (37) sa područja Vrnjačke Banje Zbog sumnje da su (pre)prodavali drogu, pripadnici kraljevačke policije uhapsili su R. M. (37) i Ž. Č. (37) sa područja Vrnjačke Banje....

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.