Hapšenja u Prištini po nalogu Interpola

Izvor: RTS, 18.Jul.2018, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenja u Prištini po nalogu Interpola

Specijalne snage policije uhapsile su u Prištini četiri osobe – dve iz Crne Gore, jednu srpske i jednu albanske nacionalnosti, zbog sumnje da su povezane sa ubistvima i kriminalom, prenose elektronski mediji u Prištini.
Akcija hapšenja organizovana je na osnovu naloga Interpola, pišu prištinski mediji.
Među uhapšenima su Mario Milošević (38) i Đorđe Pavićević (31). Obojica su osumnjičeni >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << za ubistva i kidnapovanja ljudi, poslednjih nekoliko godina u Crnoj Gori.
Identitet ostalih uhapšenih nije još otkriven. Uhapšeni su predati pravosudnim organima u dalju proceduru.
Policija je u istoj akciji, u naselju "Emšir" u Prištini, tragala i za dvoje Srba. Pretresala je stan u kojem žive i pronašla vatreno oružje, municiju i narkotike.
Osumnjičene srpske nacionalnosti nije pronašla.
U akciji je učestvovalo 30-ak policajaca. Policije je potvrdila akciju, ali o njenim detaljima još nije ništa saopštila.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Akcija hapšenja na Kosovu, uhapšeni državljani Srbije

Izvor: Blic, 19.Jul.2018, 07:59

Specijalne snage policije uhapsile su u Prištini četiri osobe - dve iz Crne Gore, jednu srpske i jednu albanske nacionalnosti, zbog sumnje da su povezane sa ubistvima i kriminalom, objavili su prištinski elektronski mediji, prenosi RTS.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.