Hapšenja u Novom Sadu zbog krađa automobila i izazivanja opšte opasnosti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jul.2020, 14:02

Hapšenja u Novom Sadu zbog krađa automobila i izazivanja opšte opasnosti

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu, u saradnji sa Policijskom upravom u Sremskoj Mitrovici, uhapsili su D. N. (1980) iz Sremske Mitrovice i M. C. (1987), M. G. (1993) i I. S. (1994), sa područja Šida, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili više krivičnih dela teška krađa.

Sumnja se da su, u protekle dve nedelje, u Novom Sadu, ukrali dva „golfa“, a jedno od ta dva vozila policija je pronašla u dvorištu M. C, u okolini Šida.

Svoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << četvorici određeno je zadržavanje i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.

Izazivanje opšte opasnosti

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su J. Š. (1967) i G. J. (1977), zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo izazivanje opšte opasnosti.

Sumnja se da je J. Š. angažovala G. J. da, za novčanu nadoknadu, zapali automobil njenog bivšeg supruga.

Operativnim radom, policija je identifikovala osumnjičene i odredila im zadržavanje do 48 sati.

Posle saslušanja, sudija za prethodni postupak odredio je J. Š. pritvor, do 30 dana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Meštani Sremske Mitrovice i Šida ukrali dva "golfa" u Novom Sadu

Izvor: Radio 021, 16.Jul.2020

Novosadska policija je u saradnji sa Policijskom upravom u Sremskoj Mitrovici uhapsila D. N. (40) iz Sremske Mitrovice i M. C. (33), M. G. (1993) i I. S. (26) sa područja Šida zbog više teških krađa...Sumnja se da su u protekle dve nedelje, u Novom Sadu, ukrali dva "golfa", a jedno od ta dva vozila...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.