Hapšenja u Novom Pazaru, zaplenjena marihuana

Izvor: RTS, 02.Jun.2020, 12:23

Hapšenja u Novom Pazaru, zaplenjena marihuana

Novopazarska policija je u dve odvojene akcije zaplenila oko pet kilograma marihuane i uhapsila dve osobe iz tog grada.
Uhapšeni su E. C. (1981) i N. C. (1982) iz Novog Pazara, saopštio je MUP.

Policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje koristi E. C. pronašla pet paketa sa oko 4,9 kilograma marihuane, upakovanih u putnu torbu, kao i vagicu za precizno merenje.
U drugoj >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << akciji, u stanu i drugim prostorijama koje koristi N. C. pronađeno je oko 75 grama marihuane, kao i vagica za precizno merenje.
Oni se terete da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Novom Pazaru, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivične prijave, biti privedeni tužilaštvu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZAPLENJENO PET KILOGRAMA DROGE Policija u Novom Pazaru uhapsila dve osobe, u njihovim stanovima pronađena MARIHUANA

Izvor: Blic, 02.Jun.2020

Novopazarska policija je u dve odvojene akcije zaplenila oko pet kilograma marihuane i uhapsila E. C. (39) i N. C. (38) iz tog grada.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.