Hapšenja širom Srbije i Srpske: Zaplenjena velika količina oružja

Izvor: BKTV News, 24.Okt.2017, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenja širom Srbije i Srpske: Zaplenjena velika količina oružja

Razbijena ozbiljna kriminalna grupa.

Policija je u saradnji sa pripadnicima Službe za borbu protiv organizovanog kriminala i MUP-a Republike Srpske uhapsila petočlanu kriminalnu grupu osumnjičenu za izvršenje krivičnih dela udruživanje radi izvršenja krivičnih dela i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Na teritoriji Srbije uhapšeni su D.K. iz Lazarevca, Ž.F. iz Lazarevca, M.P. iz Lajkovca i policijski službenik >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << M.K. iz Lajkovca.

Tragedija u Srbiji: Poginuo radnik na strugari!

Sumnja se da D.K. organizovao međunarodnu kriminalnu grupu u okviru koje je od B.Ć. iz Republike Srpske kupovao automatske i poluautomatske puške, pištolje i municiju, krijumčario ih vozilom u Srbiju i preko Ž.F., M.P. i M.K. ih prodavao u Lazarevcu i Lajkovcu, navodi se u policijskom saopštenju.

Očaj oca koji je izgubio sina: Policija mi nije čak ni javila da mi je dete poginulo!

Policija je pretresla objekte i vozila osumnjičenih, u kojima su pronađene dve automatske i dve poluautomatske puške, jedna skraćena puška, dva pištolja i oko 600 komada municije različitog kalibra za automatsko, poluautomatsko oružje i pištolje.

Zla kob doktorke za čiji se život lekari danas bore: Njena majka poginula štiteći unuku!

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu.

U okviru ove akcije, na teritoriji Republike Srpske uhapšen je B. Ć. (65) iz Rogatice, a pretresom objekata pronađeno je devet tromblonskih mina, rap sa šest okvira za automatsku pušku sa 120 komada municije, jedan puškomitraljez, jedna automatska puška, jedna poluautomatska puška, jedna puška, dve bombe i oko 2.000 komada municije različitog kalibra.

Tuča u Centru za azilante u Krnjači, uboden muškarac!

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.