Hapšenja širom Srbije: Iza rešetaka 14 osoba

Izvor: BKTV News, 14.Sep.2018, 09:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenja širom Srbije: Iza rešetaka 14 osoba

Ojadili budžet.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije su, u saradnji s nadležnim tužilaštvima i Poreskom policijom, u više odvojenih akcija, u cilju suzbijanja finansijskog kriminala i korupcije, uhapsili 14 osoba i podneli krivične prijave u redovnom postupku protiv 24 lica.

Privedeno petoro ljudi zbog krađe lokomotive

Kako je saopštio MUP, akcije su izvršene na teritoriji Beograda, Zaječara, Niša, Novog Pazara, Prijepolja, Kragujevca, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Požarevca, Smedereva, Sombora, Sremske Mitrovice i Subotice.

Osumnjičeni se terete da su u periodu od 2015. godine do danas počinili više koruptivnih krivičnih dela kojima su budžet Republike Srbije i druge privredne subjekte i fizička lica oštetili za oko 730.000 evra, navodi se u saopštenju.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.