Izvor: S media, 03.Apr.2013, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROR: Ubijena cela porodica u Vraniću kod Beograda!

Troje članova porodice Simić iz Vranića kod Beograda nađeni su mrtvi danas u porodičnoj kući u Ulici Milanka Jelića, potvrđeno je S media portalu u Birou za komunikacije MUP-a Srbije.

U kući su zatečeni mrtvi žena (1935), muškarac (1932) i mlađi muškarac (1961). Beogradska policija, kojoj je prijavljen slučaj, krenula je na uviđaj.

Tela je pronašao drugi sin, piše "Alo".

Doktor Slobodan Gavrilović iz barajevske Hitne pomoći >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << rekao je za RTS da su prijavu dobili od policije. Najverovatnije se radi o ubistvu i samoubistvu, kaže Gavrilović i napominje da je sin bio psihijatrijski bolesnik koji je nedavno upućivan u bolnicu "Laza Lazarević", ali da tamo nije primljen.

Muškarac je star 81 godinu, žena je imala 78 godina, a njihov sin 52 godine, dodaju u MUP-u.

Komšije ništa čudno nisu čule, a poslednji put su videli ove ljude u ponedeljak. Spekuliše se da su ubistva izvedena sekirom, javlja B92.

(S media/Alo/RTS/B92)

FOTO: Beta/HINA/Lana SLIVAR DOMINIC/AV/ ilustracija

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.