Izvor: Blic, 21.Nov.2016, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROR U KOLAŠINU Sekirom ubio oca, pa pozvao policiju nakon četiri dana

Muškarac M.D. (32) iz Kolašina prijavio je policiji u Podgorici da je pre četiri dana ubio oca sekirom u jednom selu na području opštine Kolašin.

Iz crnogorske Uprave policije saopšteno je da se M.D. iz Kolašina, koji boravi u Podgorici, prijavio policiji danas oko 16 časova i da je uhapšen.

Uhapšeni je rekao da je svog oca, čiji su inicijali N.D, ubio u porodičnoj kući 17. novembra. O slučaju je obavešten nadležni državni tužilac u Višem državnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tužilaštvu u Bijelom Polju.

Policija iz Kolašina otišla je u porodičnu kuću i zatekla telo N.D, a pronašli su i sekiru koja je, kako se sumnja, korišćena u izvršenju navedenog krivičnog dela.

M.D. je zadržan u prostorijama CB Podgorica i biće predat službenicima Odjeljenja bezbednosti Kolašin.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crnogorac sekirom ubio oca, pa pozvao policiju posle četiri dana

Izvor: Vesti-online.com, 21.Nov.2016

Muškarac M. D. (32) iz Kolašina prijavio je policiji u Podgorici da je pre četiri dana ubio oca sekirom u jednom selu na području opštine Kolašin...Iz crnogorske Uprave policije saopšteno je da se M. D. iz Kolašina, koji boravi u Podgorici, prijavio policiji u ponedeljak oko 16 časova i da je...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.