HEROJSKI POTEZ NEDINOG KOMŠIJE: Razbio prozor i preneo je na dasci za peglanje

Izvor: NaDlanu.com, 09.Maj.2016, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HEROJSKI POTEZ NEDINOG KOMŠIJE: Razbio prozor i preneo je na dasci za peglanje

Akcija spasavanja Nede u kojoj je komšija A.N. odigrao presudnu ulogu.

Komšija iz Nedine zgrade je herojskim potezom doprineo spasavanju legendarne glumice. Kako je A.N, lekar po zanimanju, ispričao za Blic, u trenutku kada se dogodila nesreća on je u dnevnoj sobi sa ćerkom i gledao televiziju.

- U jednom trenutku čuo sam jeziv krik koji je došao spolja. Zatim je usledio jak udarac. Pomislio sam da je možda neko od komšija jako zalupio vratima.

Ali, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << kad mu je drugi komšija pozvonio na vrata i rekao da na krovu kolala u prozemlju leži nepomično telo, A.N. je brzo reagovao.

- Izašao sam u hodnik i razvalio prozor koji vodi do krova na koji je pala Neda. Uz pomoć daske za peglanje sam je imobilisao - ispričao je A.N.

Izvor: Blic

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.