HAPŠENJE: Pritvor zbog pljačke pošte plastičnim pištoljem

Izvor: Kurir, 17.Avg.2012, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAPŠENJE: Pritvor zbog pljačke pošte plastičnim pištoljem

Policija mladića i maloletnika sumnjiči da su lažnim pištoljem opljačkali poštu u selu Ašanja iz koje su ukrali 100.000 dinara

BEOGRAD - Policija je uhapsila dve osobe osumnjičene da su uz pretnju lažnog pištolja upali u poštu u Ašanji kod Pećinaca i od radnice oteli 100.000 dinara.

Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici saopštila je da su uhapšeni Ilija U. (28) iz Beograda i jedan 16-godišnjak iz Zemuna.

Ilija U. je nakon policijskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << zadržavanja priveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Sremskoj Mitrovici, koji mu je odredio pritvor do mesec dana, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je maloletnik uz izveštaj o hapšenju priveden istražnom sudiji Višeg suda za maloletnike u Beogradu, koji mu je odredio pritvor do mesec dana.

Pljačka se dogodila 14. avgusta.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.