Gugl predstavio ruter za uvođenje reda među konektovane uređaje

Izvor: Radio 021, 22.Avg.2015, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gugl predstavio ruter za uvođenje reda među konektovane uređaje

Američki veb gigant Gugl je predstavio nov proizvod, ruter koji omogućava da se reaguje na sve veći broj konektovanih uređaja u domaćinstvima, obezbeđujući da najvažniji poslovi dobiju najbolji mogući domet.

Uređaj, cilindričnog oblika, nazvan "OnHub", služi za optimizaciju korišćenja vaj-faj mreže u domaćinstvima. On funkcioniše u kombinaciji sa mobilnim aplikacijama kompatibilnim s Eplovim uređajima "ajfon" i "ajped", kao i sa smartfonima i tabletima velikog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << broja brendova koji koriste Guglov operativni sistem "Android".

Aplikacija omogućava da se utvrdi koji domet ima svaki uređaj priključen u domaćinstvu, da se proveri stanje na mreži i povrate lozinke za uspostavljanje veza.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.