Izvor: B92, 23.Maj.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Gradnja počinje za nedelju dana"

Beograd -- Ministar za kapitalne investicije Velimir Ilić kaže da će za nedelju dana u Jaši Tomiću početi gradnja novog naselja.

Novo naselje namenjeno je porodicama koje su tokom nedavnih poplava ostale bez krova nad glavom. Ilić je danas, u svojstvu predsednika Križnog štaba za otklanjanje posledica poplava u srednjem Banatu, na konfenciji za novinare rekao da će ove nedelje biti završena sva projektna dokumentacija, a da će sledeće početi izgradnja ulica i infrastrukture.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Sve objekte ćemo završiti, a potom se s meštanima dogovoriti o vlasništvu stambenih objekata jer će u pojedine kuće biti uloženo više sredstava nego što su vredele srušene kuće onih koji će u njima živeti", rekao je Ilić.

U Jaši Tomiću i Međi srušene su ili oštećene 474 kuće.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.