Izvor: B92, 22.Maj.2010, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Građanin pretukao funkcionera

Kuršumlija -- Posle samo dve nedelje od formiranja nove vlasti u Žitorađi jedan građanin je pretukao novoizabranog zamenika predsednika opštine Stanišu Đokića.

Incident se dogodio zato što mu je Đokić još pre četiri godine, kada je bio predsednik opštine, obećao radno mesto u zamenu za njivu.

Miodrag Tomić je poklonio opštini njivu, ali do danas nije zaposlen iako su drugi ljudi na isti način došli do radnog mesta.

Šezdesetjednogodišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Miodrag Tomić iz Žitorađe kaže da ga je glad naterala da ode i obračuna se sa zamenikom predsednika opštine Stanišom Đokićem.

Oni su još pre četiri godine potpisali ugovor po kojem Tomić ustupa opštini njivu na kojoj je sada stočna pijaca, a Đokić, tadašnji predsednik opštine, obećao mu je zaposlenje.

Tomić kaže da je više od 50 puta zakazivao sastanak sa Đokićem. Kada je stvar izmakla kontroli obavestio je i policiju, ali niko nije reagovao. On kaže da se i pre incidenta još jednom obratio policiji.

Zamenik predsednika opštine Žitorađa Staniša Đokić nije želeo da govori o razlozima zbog kojih ga je Tomić napao. Predsednik opštine objasnio je da je Tomić ušao u njegovu kancelariju za vreme sastanka, ali da on ne zna razlog zbog kojeg se incident dogodio.

Tomić je pušten odmah nakon saslušanja u policiji, prijava protiv njega biće podneta u redovnom postupku.

Nezvanično saznajemo da je ovo njegov prvi prekršaj dok je protv zamenika predsednika opštine do sada podneto više krivičnih prijava .

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.