Grac: Srbin iskasapio ženu zbog prazničnog troškarenja

Izvor: Večernje novosti, 27.Dec.2013, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grac: Srbin iskasapio ženu zbog prazničnog troškarenja

Srpski bračni par se posvađao u garaži šoping centra u Gracu, kada je čovek (45) jurio i isekao nožem suprugu (29), jer je smatrao da je potrošila previše novca u prazničnom šopingu, javljaju Vesti.rs. Očevici kažu da je 15 centimetara dugim nožem ubadao i sekao ženu koja je bežala po garaži, a kada je primetio prolaznike, ugurao ju je u kola. Međutim, čim se automobil zaustavio, uspela je da pobegne nakratko, dok je nije opet stigao i nastavio da seče. Čovek je odustao kada se >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << povećao broj očevidaca i pobegao kolima iz garaže, ali ga je policija stigla u blizini sledećeg šoping centra. Tokom saslušanja je priznao da je napao ženu, ali tvrdi da nije imao nameru da je ubije. Žena je hitno operisana i sada je van životne opasnosti. Bračni par živi u Austriji već 11 godina i sukobi u vezi sa novcem su uobičajeni za njih, pa je suprug već imao zabranu prilaska zajedničkom stanu, što je bio razlog njihovog susreta u šoping centru.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Isekao suprugu nožem zbog praznične kupovine

Izvor: Radio 021, 27.Dec.2013

Srpski bračni par se posvađao u garaži šoping centra u Gracu, kada je čovek (45) jurio i isekao nožem suprugu (29), jer je smatrao da je potrošila previše novca u prazničnoj kupovini, javljaju Vesti.rs.

Nastavak na Radio 021...

Grac: Srbin nožem izbo ženu

Izvor: B92, 27.Dec.2013

Grac -- Srpski bračni par se posvađao u garaži šoping centra u Gracu, kada je čovek (45) nožem isekao suprugu (29), jer je smatrao da je potrošila previše novca...Očevici kažu da je 15 centimetara dugim nožem ubadao i sekao ženu koja je bežala po garaži, a kada je primetio prolaznike, ugurao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.