Gotov uviđaj u Viskozi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Dec.2008, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotov uviđaj u "Viskozi"

LOZNICA - Završen je uviđaj u fabrikama svile i celuloznih vlakana lozničke Viskoze, koje su prošlog ponedeljka bile zahvaćene požarom, na osnovu koga će biti utvrđen i uzrok požara, izjavio je danas Tanjugu istražni sudija Opštinskog suda u Loznici Živadin Lazić.

On je podsetio da je, zbog visoke temperature betona i zagušljivog vazduha u ovim objektima, uviđaj mogao da se obavi tek prošlog petka popodne, kada je, zbog mraka, preostalo da se manji deo posla zavši >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << danas što je i učinjeno.

Time je kompletiran uviđaj o požaru u dve Viskozine fabrike u kome je život izgubio Milivoje Kokanović (44) iz Novog Sela kod Loznice, koji je, bez ugovora o radu, bio angažovan za potrebe firme Tehnimed rekao je Lazić.

Istražni sudija je naveo da su u uviđaju učestvovali stručnjaci Kriminalističko-tehničkog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, a da će obdukcijski nalaz i toksikološka analiza, koje je naložio, odgovoriti na pitanje o uzroku Kokanovićeve smrti.

Na osnovu svih stručnih nalaza, počeće istraga, odnosno uzimanje izjava od lica za koja se bude smatralo da su odgovorna, objasnio je Lazić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Završen uviđaj u "Viskozi"

Izvor: Mondo, 15.Dec.2008

Završen je uviđaj u fabrikama svile i celuloznih vlakana lozničke Viskoze, koje su prošlog ponedeljka bile zahvaćene požarom, na osnovu koga će biti utvrđen i uzrok požara, izjavio je danas Tanjugu istražni sudija Opštinskog suda u Loznici Živadin Lazić.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.