Izvor: B92, 21.Maj.2004, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gordana Đinđić otpuštena sa VMA

Beograd -- Gordana Đinđić Filipović, sestra ubijenog premijera Zorana Đinđića, otpuštena je u petak iz Vojnomedicinske akademije.

Celokupna medicinska dokumentacija, kao i nalazi i mišljenje komisije lekara veštaka o njenom zdrasvtvenom stanju pri prijemu i otpustu sa VMA biće dostavljeni samo istražnom sudiji Okružnog suda u Valjevu, saopšteno je sa VMA. Dodaje se da, saglasno Zakonu o krivičnom postupku i profesionalnoj etici, nalazi neće biti objavljivani, niti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << komentarisani u javnosti od strane stručnjaka VMA.

Gordana Đinđić Filipović primljena je na VMA 15. maja pred ponoć. Istražni sudija Okružnog suda u Valjevu Dragan Obradović saopštio je da su Gordanu Đinđić Filipović napala dvojica nepoznatih napadača oko 21.30 u valjevskom naselju Beloševac, u roditeljskoj kući njenog supruga Milomira Filipovića. U krvi sestre ubijenog premijera nađeni tragovi sedativa dijazepama.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.