Golfom udario pešake i odbacio ih u reku

Izvor: Blic, 19.Dec.2015, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Golfom udario pešake i odbacio ih u reku

U centru Krupnja, u Ulici maršala Tita, u petak oko 21.30, M. G. (46), automobilom marke „golf“ udario je tri pešaka, koji su od posledice udara odleteli u reku.

Povređeni Vlajković Mirjana (21), Perić Milica (21) i Đuričić Milovan (24) sa teškim povredama prevezeni su u lozničku bolnicu, a posle ukazane pomoći Perić Milica, koja je bila u komi, hitno je prebačena za Beograd.

Kako kažu meštani Krupnja, nesreća se desila na mestu gde se inače u večernjim satima okuplja omladina, kraj mosta gde se spajaju reke Bogoštica i Kržava, u blizini zgrade opštine, a do nesreće je došlo, kako pretpostavljaju zbog neprolagođene brzine.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.