Izvor: RTS, 15.Okt.2020, 15:34

Glumac Branko Vidaković optužen za držanje droge za ličnu upotrebu

Više javno tužilaštvo u Beogradu optužilo je glumca Branka Vidakovića (61) zbog neovlašćenog držanja droge za ličnu upotrebu.
Osumnjičeni M. I. (40), koji je zajedno sa njim bio uhapšen u julu sa 30 grama heroina, optužen je zbog preprodaje droge, odnosno za mnogo teže krivično delo – neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, za koje je zaprećena kazna zatvora od tri do 12 godina.

Glumcu za neovlašćeno držanje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << droge za sopstvenu upotrebu preti novčana kazna ili zatvor do tri godine.
Optužnica protiv njih je predata sudu 12. avgusta, navela je za Tanjug portparoka tužilaštva Irena Bjeloš.
Vidaković i M. I. uhapšeni su 17. jula kada je policija kod njih pronašla 20 grama heroina koji je bio sakriven u medicinskoj zaštitnoj masci M. I., u trenutku kada su, kako su tada preneli mediji, seli u automobil "ford" i pokušali da pobegnu policijskoj patroli.
Tokom pretresa stana na Vračaru, u kojem živi poznati glumac, inspektori su pronašli dve vagice i još 10 grama narkotika.
U prvoj fazi obojica su bila osumnjičena za dilovanje heorina, ali je istragom utvrđeno da je glumac drogu koristio za lične potrebe.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV POZNATOG GLUMCA: Branko Vidaković uhvaćen sa narkoticima, evo kolika mu kazna preti

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2020

Tokom pretresa stana na Vračaru, u kojem živi poznati glumac, inspektori su pronašli dve vagice i još 10 grama narkotika...Više javno tužilaštvo u Beogradu optužilo je glumca Branka Vidakovića (61) zbog neovlašćenog držanja droge za ličnu upotrebu...M. I. (40), koji je zajedno sa njim bio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.