Izvor: Blic, 09.Dec.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ginekolozima po tri meseca

Ginekolozima po tri meseca

UŽICE - Veće Okružnog suda u Užicu osudilo je ginekologe- akušere užičke bolnice Zorana Maksimovića (52) i Jovice Šuljagića (37) nepravosnažno na po tri meseca zatvora zbog primanja mita.

Maksimović i Šuljagić bili su u lekarskom timu koji je 1. septembra ove godine porodio carskim rezom Dušicu Stevanović iz Bajine Bašte. Posle obavljenog porođaja, Maksimović je u jednoj od lekarskih soba od porodiljinog muža Nikole >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Stevanovića tražio poklon, posle čega mu je ovaj dao 2.000 dinara.

Na hodniku ginekološkog odeljenja Šuljagić je 6. septembra od iste porodilje tražio poklon, o čemu je ona obavestila muža, a on sve ispričao policiji. Sa obeleženim novčanicama u vrednosti od 3.000 dinara Nikola Stevanović je otišao kod Šuljagića i dao mu novac. Potom je u ordinaciju ušla policija i otkrila slučaj.

V. L.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.