Izvor: B92, 19.Feb.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gde sve stiže droga i prostitucija

Beograd -- Neki bivši pripadnici novopazarske policije tvrde da je taj grad postao centar za trgovinu drogom i prostituciju.

Načelnik SUP-a poriče postojanje i jednog i drugog. Iako sadašnji načelnik tvrdi da u Novom Pazaru nema ni striptiz-barova, ekipa B92 je bila u dva striptiz-bara i razgovarala sa četiri prostitutke. Zbog geografskog položaja, u Novom Pazaru cveta trgovina drogom, koja se ilegalno doprema istim kanalima već nekoliko godina.

Pre akcije Sablja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << postojale su tri grupe koje su se bavile trgovinom, a danas ih je pet, i sve su odlično organizovane, tvrdi bivši načelnik policije Suad Bulić.

Ekipa B92 je boravila u Novom Pazaru i ispitivala navode o raširenoj trgovini drogom i prostituciji u tom gradu. Opširnije u Temi B92.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.