GREŠNI SIN BOJAN ZARUBICA

Izvor: Kurir, 06.Okt.2010, 08:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GREŠNI SIN BOJAN ZARUBICA

BEOGRAD - I otac i sinovi u pritvoru! Policija je juče uhapsila šestočlanu kriminalnu grupu koja se dovodi u vezu sa oko 20 razbojništava

BEOGRAD -  I otac i sinovi u pritvoru!

Policija je juče uhapsila šestočlanu kriminalnu grupu koja se dovodi u vezu sa oko 20 razbojništava. Na čelu ovog ganga nalazi se Bojan Zarubica(22), sin Milivoja Zarubice, koji slovi za najvećeg balkanskog trgovca ženama. Osim brojnih razbojništava, Zarubica mlađi dovodi se u vezu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sa još četiri silovanja i pokušajem ubistva!

Kako saznajemo, pre dva dana uhapšena su dva rođena brata N. K. (19) i S. K. (21), kao i brat i sestra A. B. (21) i T. B. (25), koja je devojka uhapšenog Zarubice.

- Kad je čuo da su mu „prijatelji“ privedeni, Bojan se uplašio i pokušao da pobegne. Lisice su mu stavljene na ruke kad se iz devojčinog stana vraćao u grad. Pripadnici interventne brigade upali su u autobus na liniji 15 i odatle izveli njega i S. M. (21) - priča naš izvor iz policije.

Policija i dalje ispituje navode četiri oštećene žene koje su Zarubicu optužile za silovanje.

- Sumnjamo da je izvršio jedno silovanje 2008. godine, dva prošle godine i ono koje se odigralo ove godine u naselju Resnik. Pored toga, ispituje se i da li je odgovoran za pokušaj ubistva koji se desio 1. maja ove godine u naselju Barič, gde je navodno pokušao da ubije čoveka iz lovačke puške - dodaje naš izvor.

Ime Bojana Zarubice javnosti je postalo poznato krajem maja 2008. godine, kad je uhapšena grupa advokata koja je za novac uhapšenima omogućavala povoljniji položaj ili obustavljanje postupka pred sudom. Istraga je tada došla do informacija da je preko ove grupe i Milivoje Zarubica „sređivao privilegije“ svom sinu Bojanu.

Mnogo poznatiji od njega je njegov otac Milivoje Zarubica, koji trenutno izdržava četvorogodišnju robiju zbog trgovine ljudima. Njega je sud u Beogradu osudio zbog organizovanja prostitucije i protivpravnog lišavanja slobode moldavskih državljanki.

Ipak, Zarubica je u javnosti ostao upamćen po pokušaju da, popevši se na krov sa nekoliko radnika, spreči rušenje svog nelegalno podignutog motela „Sveti Nikola“, za koji se sumnjalo da je javna kuća.

Pljačkali u vreme utakmice

Sumnja se da je Bojan Zarubica sa ostalim članovima grupe posle fudbalske utakmice Partizan - Arsenal, u roku od samo 15 minuta, uz pretnju „škorpionom“ opljačkao čak tri prodavnice u Žarkovu.

- Glavne mete bile su im, kako se sumnja, menjačnice i pumpe, a jednom su čak napali i opljačkali poštara - kaže izvor Kurira.

Inače, i Bojanov rođeni brat Marko uhapšen je pre samo petnaestak dana u Obrenovcu, takođe zbog sumnje da je učestvovao u razbojništvu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.