Izvor: Blic, 25.Avg.2023, 15:00

GLUMILI POLICAJCE, PA OTELI NEMCA Novi detalji kidnapovanja u Zemunu: Tri dana držali žrtvu zatočenu i tražili 35.000 evra za OTKUP

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas su saslušani Nebojša V. (58), Žarko V. (34) i Jovica M. (58) zbog sumnje da su 20. avgusta ove godine u Zemunu oteli nemačkog državljanina R.E, tri dana ga držali na više lokacija i od njegove porodice tražili 35.000 evra za njegov otkup.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Određen pritvor trojici osumnjičenih za otmicu Nemca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Avg.2023

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor Nebojši V. (58), Žarku V. (34) i Jovici M. (58), osumnjičenima da su 20. avgusta ove godine u Zemunu oteli nemačkog državljanina R.E, tri dana ga držali na više lokacija i od njegove porodice tražili 35.000 evra za njegov otkup.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.