GLUMILA TUGU U POLICIJI: Nasmrt pretukla muža, pa slagala da su napadnuti

Izvor: NaDlanu.com, 04.Jan.2016, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GLUMILA TUGU U POLICIJI: Nasmrt pretukla muža, pa slagala da su napadnuti

Svetlana Z. (38) uhapšena je zbog sumnje da je ubila nevenčanog supruga Vlastimira Karapandžića (60) iz sela Brnjica kod Golupca.

Karapandžić je 29. decembra pronađen s teškim povredama u dvorištu porodične kuće, a umro je 2. januara u beogradskom Urgentnom centru.

Prema rečima izvora iz istrage, Svetlana Z. je kobnog dana pozvala devera i rekla mu da su ona i suprug napadnuti u dvorištu.

- Čovek je odmah alarmirao policiju. Snaja mu je ispričala >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << da je nepoznati napadač nasrnuo na nju i njenog supruga. Rekla je da su njega udarali tupim predmetom po glavi i da je teško povređen. Takođe je ispričala da je napadač nasrnuo i na nju, ali da nije ozbiljnije povređena. Svetlana Z. je i u policiji potvrdila istu priču i objasnila da je nasilnik nju vukao po dvorištu, ali da je njen muž prošao mnogo gore - kaže sagovornik.

Policija je odmah izašla na lice mesta, a Karapandžić je s teškim povredama glave prevezen u bolnicu.

- Zbog ozbiljnosti povreda iz požarevačke bolnice transportovan je u Klinički centar Srbije, ali je uprkos naporima lekara da ga spasu umro četiri dana kasnije - kaže izvor.

Iako je Svetlana Z. pokušala da prikrije zločin i izbegne pravdu, policajci su ubrzo rasvetlili ceo slučaj.

- Utvrđeno je da nije bilo nikakvih napadača i da je Svetlana Z. pretukla muža. Dobro je odglumila i plakala za suprugom, ali su joj, zahvaljujući efikasnoj akciji požarevačke policije, ubrzo stavljene lisice na ruke - kaže sagovornik.

Daljom istragom biće utvrđeno zbog čega je Svetlana Z. pretukla i usmrtila Karapandžića. Ona će nakon policijskog zadržavanja biti izvedena na saslušanje pred Višim tužilaštvom u Požarevcu.

Izvor: Kurir

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Pretukla muža nasmrt?!

Izvor: Mondo, 04.Jan.2016

Svetlana Z. (38) uhapšena je zbog sumnje da je ubila nevenčanog supruga Vlastimira Karapandžića (60) iz sela Brnjica kod Golupca...Foto: Mondo/ Stefan Stojanović.. Karapandžić je 29. decembra pronađen s teškim povredama u dvorištu porodične kuće, a umro je 2. januara u beogradskom Urgentnom...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.