Izvor: B92, 23.Nov.2008, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

G. Milanovac: Drogiranje u crkvi

Gornji Milanovac -- Sveštenici crkve Svete trojice u Gornjem Milanovcu pronašli su u zvoniku crkve igle i špriceve koje su, kako se pretpostavlja, koristili narkomani.

U crkvi je pronađen i alat kojim su obijane kutije ispod ikona odakle je kraden novac. Prema rečima sveštenika Aranđela Danilovića, pretpostavlja se da su narkomani iskoristili gužvu na dan Svetog Aranđela, kada je u crkvi bilo mnogo vernika, i sakrili se u zvonik gde su se kasnije drogirali.

Crkva Svete trojice do sada je više puta bila na meti narkomana koji kradu novac sa ikona, ali je ovo prvi put da su se zavisnici i drogirali u crkvi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.