Fond za pružanje pomoći izbeglicama dodelio 40 miliona dinara za 60 projekata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jun.2020, 18:18

Fond za pružanje pomoći izbeglicama dodelio 40 miliona dinara za 60 projekata

Fond za pružanje pomoći izbeglim, prognanim i raseljenim licima dodelio je sredstva za realizaciju projekata i programa udruženja građana koja rade na poboljšanju položaja izbeglih.

Fond za pružanje pomoći izbeglim prognanim i raseljenim licima obezbedio je 40 miliona dinara za 60 projekata izabranih na konkursu, a koji se tiču očuvanja tradicije i kulture izbeglih i raseljenih lica, ali i humanitarne pomoći najugroženijima.

Tako će Udruženje "Pravo na život" >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << iz Sremske Mitrovice, zahvaljujući dobijenom novcu, obezbediti pakete pomoći prvenstveno porodicama sa decom koje su veoma lošeg materijalnog stanja.

Fond je sa 32 miliona dinara pomogao projekte 70 zavičajnih udruženja na teritoriji Vojvodine.

Takođe, Fond je kako bi pomogao promociju tih udruženja organizovao i dva sajma zavičaja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.