Flašom udarali policajce

Izvor: Blic, 19.Avg.2010, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Flašom udarali policajce

Beograd - Beograđani D. Z. (33) i V. D. (33) uhapšeni su preksinoć oko 2.20 sati jer su u Paunovoj ulici na Banjici napali dvojicu saobraćajnih policajaca koji su testirali na alkohol vozača koji je prethodno napravio tri saobraćajna prekršaja.

Jedan od napadača udario je policajca pivskom flašom u glavu, ali oni su uspeli da savladaju nasilnike i privedu ih u stanicu Voždovac. Kako saznajemo, patrola saobraćajne policije zaustavila je u Paunovoj ulici vozača Lj. D. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << (34) koji je pijan preticao na punoj liniji, a zatim je prošao kroz crveno svetlo.

- Vozač je bez pogovora pristao na alkotestiranje, međutim, u jednom trenutku pored njegovog automobila zaustavilo se vozilo iz koga su izašla dvojica mladića. Odmah su zatražili od policajaca da puste vozača. Kada su ih kolege pitale u kom svojstvu su se našli na licu mesta, mladići su odgovorili: „Mi smo naši" - kaže za „Blic" Dragan Bogosavac, načelnik Uprave saobraćajne policije PU za grad Beograd.

Prema njegovim rečima, mladići su odmah počeli da vređaju policajce, a zatim su ih i fizički napali.

- Jedan od osumnjičenih je kolegu udario pivskom flašom po glavi, dok ga je drugi udarao pesnicama. Kolege su ih savladale i privele, dok je vozač koji je počinio prekršaje priveden u stanicu do otrežnjenja jer on nije učestvovao u napadu - kaže Bogosavac.

On navodi da su i dvojica policajaca i D. Z. i V. D. zadobili lakše povrede. Napadačima je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati nakon čega će sa krivičnom prijavom zbog napada na službeno lice u obavljanju službene dužnosti biti privedeni istražnom sudiji.

Uhapšen zbog napada

Siniša S. (50) iz sela Simićevo, kod Žabara, uhapšen je zbog sumnje da je pijan vređao policajce koji su došli zbog narušavanja javnog reda i mira. Osumnjičeni se tereti da je fizički napao policajce, nanevši jednom od njih ogrebotine.

S.M.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.