Filmska pucnjava na Novom Beogradu: Mafijaška sačekuša usred dana

Izvor: Press, 11.Jul.2010, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filmska pucnjava na Novom Beogradu: Mafijaška sačekuša usred dana

Nepoznati napadač ispalio tri metka na Nenada A. (30), koji je bio na ulici sa majkom i devojkom. Nenad, koji je pukom srećom ostao nepovređen, pokušao da uhvati napadača i njegovog saučesnika, ali su oni pobegli
Nenad A. (30) čudom je preživeo sačekušu ispred svoje zgrade na Novom Beogradu! Jedan od dvojice napadača je usred bela dana prišao Nenadu i ispalio tri metka u njega. Nenad, koji je bio na ulici sa majkom i devojkom, pukom >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << srećom ostao je nepovređen. On je posle pucnjave pokušao da uhvati napadače, ali su oni pobegli!
Drama na Novom Beogradu odigrala se juče oko 13 časova. Kako saznajemo, napadači su nekoliko sati čekali Nenada, koji stanuje u zgradi u ulici Narodnih heroja 25, u Bloku 33.
Tri sata čekao u zasedi
- Mladić od oko 25 godina sa naočarima za sunce primećen je još oko 10 sati kako sedi na klupi nedaleko od ulaza u kome stanuje Nenad - kaže Pressov sagovornik blizak istrazi, i dodaje:
- Nenad A. je oko 13 sati izašao iz zgrade. Sa njim su bile njegova devojka i majka. Čim su izašli, napadač je prišao na desetak metara od Nenada, izvadio pištolj i pucao na njega. Ispalio je tri metka! Na sreću, promašio je i u pucnjavi niko nije povređen.

U policiji su rekli da je Nenad, čim je video da mladić vadi pištolj, krenuo prema njemu.
- On je izjavio da se nije zaustavio i pored tri ispaljena metka! Napadač se okrenuo i počeo da beži. Ubrzo mu se pridružio i jedan mladić koji ga je čekao u blizini. Njih dvojica su zajedno pobegla. Nenad je bio uporan i trčao je za njima nekoliko stotina metara, sve dok oni nisu pretrčali ulicu Omladinskih brigada i pobegli prema zgradi „Telekoma" - rekao je izvor Pressa.
Policija istražuje motiv ovog napada.
- Nenad je nedavno izašao iz zatvora. Za sada se ne zna ko je pucao na njega - priča naš sagovornik.
Metak pogodio klima-uređaj
Na mesto napada ubrzo je pored nekoliko patrola policije stigla i vatrogasna ekipa jer je jedan metak završio u klima-uređaju obližnje stomatološke ordinacije!

- U prvom trenutku prijavljeno je da je bačena eksplozivna naprava na stomatološku ordinaciju i da je došlo do požara. Utvrđeno je da nije bačena bomba, već da je jedan metak pogodio klima-uređaj i da je došlo do manjeg požara, koji je odmah ugašen - kažu u vatrogasnoj brigadi.
Stanari zgrade ispred koje se odigrao napad kažu da su pre pucnjave primetili mladića koji je sedeo i pio pivo.
- Vraćao sam se iz prodavnice i video tog mladića. Imao je naočare za sunce i žutu majicu na sebi. Pio je pivo iz plastične flaše. Pomislio sam da je neki lokalni alkoholičar jer je bilo tek 10 sati. Pucnjavu sam čuo, ali nisam video šta se desilo. Strašno je da ovo dogodilo usred bela dana! Obično ispred zgrade ima dece, a stanari sede na klupicama. Mogla je da se dogodi tragedija. Pucali su na Nenada, iako je bio sa majkom i devojkom - kaže stanar.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.