Filipovski: Ilić noć provodi u bolnici

Izvor: S media, 06.Feb.2010, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filipovski: Ilić noć provodi u bolnici

Lider Nove Srbije Velimir Ilić provešće noć u Kliničkom centru Srbije potvrdila je večeras za Radio S potpredsednik Nove Srbije Dubravka Filipovski.



Ona je u izjavi za naše medije objasnila da iako je prethodno najavljivano da će Ilić u toku večeri izaći iz bolnice, konzilijum lekara je odlučio da je bolje da provede noć pod njihovim nadzorom.


"Predsedniku Nove Srbije Velimiru Iliću je nakon napada u Kliničkom centru uradjen skener >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << koji je pokazao da nema unutrašnjih povreda, ali su lekari odlučili da nakon dve primljene infuzije ostane pod njihovim nadzorom celu noć" precizirala je Filipovski.

Ona je dodala da će se sutra ujutro više znati kako će njegov oporavak teći.

"Znam da će sutra biti uradjen još jedan skener, jer prošlogodišnje iskustvo nam pokazuje da hematom koji je Ilić dobio od udarca pre nepunih godinu dana, nije se pojavio u prvom trenutku nego tek kasnije. Konzilijum lekara Kliničkog centra koji je tada operisao Ilića pratiće razvoj situacije", objasnila je ona u izjavi za Radio S.

Filipovski je dodala i da je Ilić u opštem dobrom stanju, ali je još uvek u šoku zbog današnjeg napada.

Ona je za Radio S istakla i da je Ilić udaren na "isto mesto, u istu slepoočnicu, isti deo lobanje na kojem je prošle godine nakon povrede obavljena operacija, tako da je gospodin Ilić današnji napad povezao sa tim napadom".

"Istraga bi trebalo da pokaže da li to ima veze ili ne, ali je sigurno da oba napada nisu ni malo slučajna" zaključila je u izjavi za Radio S Dubravka Filipovski.

Kristina Džoković

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.