Fatalna udovica dala alibi Bojoviću!

Izvor: Telegraf.rs, 09.Okt.2014, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fatalna udovica dala alibi Bojoviću!

- Luka Bojović je s mojim suprugom Cvetkom bio blizak prijatelj, toliko blizak da nam je bio kum na venčanju. Kad su između Cvetka i mene počeli bračni problemi, Luka se trudio da nam pomogne - izjavila je Ana Simić, udovica Cvetka Simića na suđenju Luke Bojovića u Madridu

Ana Simić, udovica Cvetka Simića, je kao svedok na suđenju Luki Bojoviću u Madridu izjavila da je sigurna da Bojović nije ubio Milana Jurišića, kao i da je Sretko Kalinić, sa kojim je >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << nekada bila u tajnoj vezi, lažno optužio Bojovića jer je želeo da mu se osveti.

- Luka Bojović je s mojim suprugom Cvetkom bio blizak prijatelj, toliko blizak da nam je bio kum na venčanju. Kad su između Cvetka i mene počeli bračni problemi, Luka se trudio da nam pomogne i možda je imao najveće asluge što sam na kraju odlučila da ne ostavim Cvetka i ne odem kod Sretka Kalinića – ispričala je Ana Simić pred sudijama, prenose španski mediji.

Objasnila je i kako je upoznala Kalinića.

Printskrin: Youtube/rakijamala4

- Suprug me upoznao s Kalinićem 2006. godine. Posle toga je Kalinić počeo da mi šalje imejl poruke i započeli smo ljubavnu vezu. Pune četri godine bila sam u iskušenju da ostavim muža ili ne. Kad sam 2010. odlučila da to ne učinim, Cvetko je jednostavno nestao – ispričala je Ana Simić.

Španski mediji pišu da je rekla i da smatra da je Kalinić sumnjao da se u “ljubavni trougao” umešao i Luka Bojović.

- Kalinić je na neki način krivio Luku Bojovića što nisam ostavila Cvetka, a mesec dana posle odlukeda se ne razvedem suprug mi je jednostavno nestao – rekla je Ana.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.